Ingrediënten:
- 1 bol pizzadeeg
- 1 el olijfolie
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- Kaas, soort en hoeveelheid naar smaak
- 1 ui, gesnipperd
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 250 graden.
- Doe de olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook en de tomatenpuree, ongeveer 3 minuten. Zet het vuur uit en laat afkoelen in de tijd dat je het deeg klaarmaakt.
- Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap. Leg deze op een bakplaat. Smeer hierover een dun laagje van de tomatenpuree. Verdeel hier vervolgens het ui en de kaas over. Rol het deeg op, en bak zo’n 25 minuten tot deze goudbruin is.
- Snijd in rolletjes. Eet meteen als borrelhapje, of neem een stukje mee als lunch. Als je tenminste, net zoals ik, van koude pizza houdt.