Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
- 200 gram champignons, in plakjes
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 tl gedroogde tijm
- 3 merguez worstjes
- 5 geroosterde paprika’s
- 200 gram pasta, bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Optioneel: geitenkaas
Bereiding:
- Bak de uien, champignons, bleekselderij en knoflook in de olie goudbruin. Voeg de tijm toe en de in stukjes gesneden worstjes en bak nog een paar minuten mee.
- Doe de paprika’s met wat van het vocht uit de pot in een schaal. Pureer met een staafmixer tot een gladde, dikke saus. Voeg dit toe aan het worstmengsel. Laat warm worden.
- Meng de pasta door de saus. Serveer meteen, eventueel afgemaakt met wat zachte geitenkaas.