Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 2 tl paprikapoeder
- 1 tl oregano
- ½ tl komijnpoeder
- 1 groene paprika, in blokjes
- 200 gram champignons, in blokjes/partjes
- 2 el rode wijnazijn
- 150 ml runderbouillon
- 200 gram biefstuk, in reepjes
- 150 gram crème fraîche
Bereiding:
- Verwarm de olie in een pan. Bak hierin de ui tot deze glazig is. Voeg de knoflook, oregano, komijnpoeder en paprikapoeder toe en bak een minuutje mee. Voeg dan de paprika en champignons toe en bak nog zo’n 8 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
- Voeg de azijn toe en laat inkoken tot deze bijna verdampt is. Voeg dan de bouillon toe en laat een paar minuten inkoken tot de gewenste dikte. Doe de reepjes biefstuk in de pan en laat 2-3 minuten meepruttelen. Zet het vuur uit, roer de crème fraîche er doorheen en serveer meteen. Lekker met rijst of pasta.