En ja, ik had al één flik op toen ik een foto ging maken. Zoals ik al zei: niet te vertrouwen.
Ingrediënten:
- 25 gram pure chocolade
- Paar druppels zonnebloemolie (optioneel, geeft de chocolade een mooie glans)
- 4 pecannoten
- 2 stukjes gekonfijte sinaasappelschil
Bereiding:
- Rooster de pecannoten in een droge pan. Hak ze daarna behoorlijk fijn. Snijd ook de gekonfijte sinaasappelschil in kleine stukjes.
- Smelt de pure chocolade met de zonnebloemolie. Dit kan au bain-marie of in de magnetron. Let wel op: omdat het een kleine hoeveelheid chocolade is, verbrandt het erg snel in de magnetron.
- Roer hier het grootste deel van de pecannoten en sinaasappelschil doorheen, maar houd een klein beetje achter ter garnering.
- Schep 4 hoopjes van het chocolademengsel op een stukje aluminiumfolie en garneer deze met wat stukjes pecannoot en sinaasappelschil. Laat 10 minuutjes uitharden in de koelkast.