Zo ook het recept voor deze knoflookspinazie. Eigenlijk wilde ik het recept hiervoor niet eens op mijn blog zetten. Ik dacht namelijk dat het veel te eenvoudig zou zijn. Door het enthousiasme van mijn collega heb ik toch besloten om dit online te zetten. Uiteindelijk is het zo klaar, supergezond en wie weet is het voor sommigen toch net iets anders dan wat ze normaal zouden eten.
Voor 2-3 personen
Ingrediƫnten:
- 600 gram verse, gewassen bladspinazie
- 1 el olijfolie
- 3 teentjes knoflook, superfijn gehakt
- 1,5 el sojasaus
Bereiding:
- Verwarm de olijfolie in een grote pan of wok. Doe hier de spinazie bij. Roer door tot de spinazie geslonken is en er geen vocht meer in de pan zit. Voeg de knoflook toe en bak nog twee minuten mee. Roer dan de sojasaus erdoor en haal de pan van het vuur. Serveer meteen.