Hou je niet van garnalen? L. ook niet. Hij at het met kip en vond het heerlijk.
Ingrediƫnten:
- 2 flinke uien, in halve ringen
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 teentjes knoflook, geperst
- 200 gram sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 200 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
- 150 gram korte pasta, zoals fussili
- 200 gram gepelde garnalen, eventueel ontdooid uit de vriezer
- Breng water aan de kook. Kook hierin de pasta 2 minuten korter dan de aanwijzingen op de verpakking. Kook ook gelijk de sperziebonen mee.
- Bak de uien in olijfolie op middelmatig vuur tot ze mooi goudbruin zijn en lekker zacht. Voeg hier de pasta en sperziebonen aan toe als deze klaar is met koken, samen met de garnalen, knoflook en cherrytomaatjes. Bak door tot de garnalen net gaar zijn. Serveer meteen.