Ook dit recept is er weer een variant op. Deze keer geen kip, rund of vis, maar een lekker (biologisch) lamsworstje. De combinatie met de olijven is werkelijk goddelijk. Daarbij staat dit gerecht binnen 25 minuten op tafel. Ideaal.
Voor 2 personen:
- 200 gram lamsworstjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- ½ eetlepel oregano
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 200 ml kippenbouillon
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- Handvol olijven
- 250 gram champignons, in kwarten
Bereiding:
- Fruit de ui in de olijfolie tot deze zacht begint te worden. Snijd de lamsworstjes in kleine stukjes en voeg deze toe aan de ui. Bak tot de worstjes goudbruin zijn geworden.
- Voeg dan knoflook, oregano, tomatenblokjes, kippenbouillon, balsamico, olijven en champignons toe. Laat dit alles zo’n 15-20 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met aardappelpuree of pasta.