Voor 4 stuks
Ingrediƫnten:
- 4 plakjes deeg voor hartige taart
- 125 ml slagroom
- 3 eieren
- 6-8 cherrytomaatjes
- 2 el pijnboompitten
- 60 gram spekblokjes
- 4 el geraspte jong belegen kaas
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet vier mini-quichevormen of een andere kleine bakvorm in met wat olie. Leg hierin de ontdooide plakjes deeg en druk ze goed tegen de randen.
- Snijd de cherrytomaten in kwarten. Meng ze met de pijnboompitten en spekblokjes. Verdeel dit mengsel over de deegbakjes. Meng de eieren met de slagroom en verdeel dit mengsel over de deegbakjes. Bestrooi met de kaas.
- Bak de quiches in 30 minuten gaar. Je kan ze ook 25 minuten laten bakken en ze dan af laten koelen. Verwarm ze dan in 10 minuten weer op in een oven van 200 graden.