Gelukkig stelden deze koekjes niet teleur. Ze waren ultiem comfort food en minstens zo lekker als ik had gehoopt. Heerlijk!
Ingrediënten:
- 150 gram bloem
- 1 ei
- 150 ml melk
- 50 ml Griekse yoghurt
- 230 gram (1 pot) mais, uitgelekt
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 2 tl komijnpoeder
- Zonnebloemolie om in te bakken
- Roer een glad beslag van het bloem, het ei, de melk en de yoghurt. Roer hier de mais, peterselie en komijn doorheen tot alles goed gemengd is.
- Verwarm een laagje olie in een stevige pan op middelhoog vuur. Laat hier kleine hoopjes van het beslag in vallen en draai ze om als ze aan één kant goudbruin zijn. Bak ook de andere kant goudbruin en gaar.
- Laat de koekjes na het bakken uitlekken op een keukenpapiertje. Zowel warm als koud erg lekker, zeker met zoete chilisaus.