En ik weet dat we nu in januari zitten dus dat we allemaal goede voornemens hebben en gezond willen eten dus dat dit gerecht daar helemaal niet bij past. Maar zoals ik wel vaker roep: fuck de conventies en de ongeschreven regels. Als jij pasta met gorgonzola wil eten in januari, moet je dat gewoon lekker doen.
De basis van dit recept bestaat uit 3 ingrediënten namelijk spaghetti, gorgonzola en witte wijn. Maar natuurlijk kan je daar van alles aan toevoegen. Ik koos bijvoorbeeld voor wat gemalen zwarte peper en wat verse peterselie. Maar een pepertje of een teentje knoflook zou ook heerlijk zijn. Doe vooral wat je zelf lekker vindt, dat is wat mij betreft een veel beter goed voornemen.
De basis van dit recept bestaat uit 3 ingrediënten namelijk spaghetti, gorgonzola en witte wijn. Maar natuurlijk kan je daar van alles aan toevoegen. Ik koos bijvoorbeeld voor wat gemalen zwarte peper en wat verse peterselie. Maar een pepertje of een teentje knoflook zou ook heerlijk zijn. Doe vooral wat je zelf lekker vindt, dat is wat mij betreft een veel beter goed voornemen.
Voor 1 persoon
Ingrediënten:
- 80 gram spaghetti
- 50 ml witte wijn
- 100 gram gorgonzola
Bereiding:
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Breng intussen de witte wijn aan de kook in een steelpan. Verkruimel hier de gorgonzola in en laat op een zacht vuurtje smelten. Meng hier de afgegoten pasta doorheen en serveer meteen.