29 mei 2015

Food news

Ik krijg regelmatig leuke nieuwtjes over eten te horen, waar ik niet echt een platform voor had. Daarom besloot ik de rubriek Food news in leven te roepen. Hiermee kan ik de leukste foodnieuwtjes met je delen. Hopelijk ontdek je nog iets leuks!

OverLekker: tomatensoep en –saus van onverkochte groenten bij Plus
Bij een aantal filialen van Plus verkopen ze sinds begin deze maand de OverLekker tomatensoepen en – sauzen. Deze zijn gemaakt van groenten die niet verkocht zijn, maar waar nog wel prima een soep of saus van gemaakt kan worden. Kortom: een prima initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Mocht je deze sauzen of soepen dus tegenkomen, neem ze dan vooral mee. Als deze producten een succes blijken te zijn, zullen ze namelijk landelijk verkocht gaan worden. BROS Bubbels
Goed nieuws voor chocoladeliefhebbers: BROS komt dit voorjaar met BROS Bubbels! Deze heerlijke luchtige Bubbels zijn verkrijgbaar in twee smaken: melkchocolade bubbels en witte bubbels met melkchocolade.

Uit consumentenonderzoek van BROS kwam naar voren dat we het liefst samen chocolade eten terwijl we op de bank TV of een film kijken. Nu deel ik mijn chocolade liever niet, maar voor die mensen die graag samen van chocolade genieten, komt BROS nu met BROS Bubbels: chocoladeballetjes in een handige stazak, ideaal om samen van te genieten. BROS Bubbels is heerlijk luchtige chocolade met een echte, volle chocoladesmaak, zoals je van BROS gewend bent. Hiervan kun je echt genieten met een goed gevoel.Mona Iconic
Een goed doel combineren met mooi servies? I’m in!

Voor de introductie van Hollandse verwenyoghurt van Mona heeft het Nederlandse design duo van Studio PS een handgemaakt porseleinen schaaltje, genaamd 'Iconic', ontworpen. De 'Iconic' is verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, oranje en wit op Mona.nl voor € 19,99 per stuk (zolang de voorraad strekt). De totale opbrengst van de schaaltjes gaat naar de LINDA.Foundation.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...