Deze brownies zijn perfect als je houdt van de combinatie zoet en zout. De Blue Diamond Smokehouse Almonds zijn zout en gerookt, wat een fantastische combinatie is met de zoete, rijke brownie. De Reese’s Peanut Butter Chips geven de brownie nog een extra nootachtige boost en maken dit echt heaven voor de liefhebber van de combinatie noten en chocolade. Zout, zoet, knapperig, dat zijn de codewoorden.
Zelf maken? Dat is gelukkig een fluitje van een cent! En de producten die je nodig hebt, vind je bij USgroceries.
Ingrediënten:
- 120 gram pure chocolade, in stukjes
- 115 gram boter
- 200 gram suiker
- 1 theelepel vanille extract
- 2 eieren (L)
- 95 gram bloem
- snufje zout
- 75 gram Blue Diamond Smokehouse Almonds
- 75 gram Reese’s Peanut Butter Chips
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 165 graden en bekleed een bakvorm van 20x20 cm met bakpapier.
- Smelt de boter en de chocolade in een steelpan met dikke bodem op laag vuur. Voeg suiker en vanille extract toe en meng. Zet het vuur uit en laat een minuutje afkoelen.
- Voeg een ei toe aan het chocolademengsel, roer door tot deze opgenomen is en doe hetzelfde met het tweede ei. Meng dan de bloem en het zout door het chocolademengsel.
- Hak de Blue Diamond Smokehouse almonds fijn. Meng 50 gram hiervan door het browniebeslag, samen met 50 gram van de Reese’s peanut butter chips. Giet het beslag in de bakvorm. Bestrooi met de achtergehouden amandelen en peanut butter chips.
- Bak ongeveer 25 minuten, of tot je een tandenstoker in het midden van de brownie kan prikken en deze er weer schoon uit komt. Laat afkoelen en snijd vervolgens en stukjes.