De twee kannen zijn op gegaan en het gevoel van die middag is me altijd bijgebleven. Zonnig, lekker samen in een leuke stad en genieten van alle mooie dingen in het leven. Ik moet daar altijd weer aan denken als we sangria drinken, dus besloot ik op een zonnige dag weer eens zelf sangria te maken. Maar dan eens van cider in plaats van wijn.
Cider is gemaakt van appels en is dus al lekker fris. Het enige wat dit nodig had was een beetje zoetigheid in de vorm van vanille en lekker veel fruit. Deze Magners Original Cider van Bier & Co leende zich hier prima voor.
Voor 2 glazen
Ingrediƫnten:
- 1 flesje cider
- 100 gram watermeloen, in stukken
- 2 flinke perzik, in stukken
- 2 theelepels vanille extract
- Wat blaadjes munt naar smaak
Bereiding:
- Verdeel de vanille met de munt en het fruit over twee glazen. Roer dit even stevig door zodat alle smaken goed los komen.
- Verdeel de cider over de twee glazen en roer nog even goed door. Serveer meteen.
Dit recept is gemaakt met producten die mij zijn opgestuurd
door een PR-bureau of merk. Dit is niet van invloed op mijn mening en ik word
niet betaald om deze producten te gebruiken of erover te schrijven.