Buiten de blessures was de workshop erg geslaagd en de cocktails vooral erg lekker. Daarom vandaag de recepten van die dag. Met excuses voor de slechte foto’s, maar ik had alleen mijn mobiele telefoon bij me.
Party on the beach
- 20 ml Amaretto
- 20 ml Malibu
- 70 ml jus d’orange
- 8 ijsklontjes
- Cranberrysap
Doe Amaretto, Malibu, jus d’orange en ijsklontjes in een cocktailshaker. Schud tot schuimig. Giet in een glas en top af met cranberrysap.
Mojito
- 2 partjes limoen
- 2 eetlepels suiker
- 40 ml witte rum
- 8-10 blaadjes munt
- Crushed ice
- Spa rood
Doe limoen met suiker in een glas en stamp met een muddler tot een papje. Wrijf de muntblaadjes even heen en weer tussen je handen en doe deze in het glas. Giet hier de witte rum op en vul het glas tot de top met crushed ice. Roer met een barlepel op hoge snelheid alle ingrediƫnten door elkaar. Maak af met spa rood.
Long Melon Martini
- 20 ml wodka
- 30 ml meloensiroop
- 8 klontjes ijs
- Sprite
Doe wodka, meloensiroop en ijs in een shaker. Schud 15-20 seconden en giet in een glas. Maak af met sprite.