Deze lunch maakte ik op precies zo’n dag. Net voor de bui binnen met 2 boodschappentassen vol met verse groenten, fruit, kaas, bonen en noten. En een vers Turks brood. Dit is wat ik er uiteindelijk mee maakte en dat beviel me prima.
Overigens vandaag geen hoeveelheden, want het ligt er maar net aan hoe veel brood je neemt en hoe veel groenten je lekker vindt.
Ingrediënten:
- Aubergine
- Courgette
- Paprika
- Olijfolie
- Mozzarella, in plakken
- Turks brood
Bereiding:
- Snijd de aubergine en de courgette in lange plakken en snijd de paprika in brede repen. Besmeer de groenten met een dun laagje olie en grill ze in de pan tot ze een mooie grillstreep aan beide kanten hebben.
- Beleg het Turkse brood met de verschillende gegrilde groenten en leg hier bovenop de mozzarella. Vouw het brood dicht en grill het in de contactgrill, in het tosti-ijzer of in de grillpan. Ik kies graag voor de contactgrill want dat plet het brood zo lekker. Als je het brood liever wat luchtiger houdt, is de grillpan een goede optie.