Dit is ook weer zo’n gerecht waar je van alles mee kan doen. Varieer bijvoorbeeld eens met de kaassoort. Dit recept lijkt mij namelijk ook heerlijk met wat gorgonzola. Of gruyère. Of gewone goudse kaas. Of haloumi. Of brie...
Ik dwaal af. Het punt is, dit recept is makkelijk, snel klaar, comfort food ten top en ideaal voor na een lange, vermoeiende dag. Eet smakelijk.
Voor 1 quesedilla (ik reken meestal 2 quesedilla’s per persoon)
Ingrediënten:
- 1 zachte tortillawrap
- 3 kleine geitenkaasrondjes (eventueel met korst)
- 2 plakjes coburgerham
- 1 bosui, in ringen
- Een paar blaadjes koriander (optioneel, ik had het niet in huis)
- 1 theelepel olijfolie
- Beleg de helft van de tortillawrap met de plakjes ham, de geitenkaasrondjes, bosui en koriander.
- Vouw de quesedilla dubbel zodat je een goed gevulde halve cirkel hebt.
- Smeer de quesedilla aan beide kanten in met een dun laagje olijfolie en grill deze vervolgens in de grillpan zodat je mooie strepen krijgt en de kaas smelt. Heb je geen grillpan? De koekenpan werkt ook prima.
- Snijd de quesedilla in 3 driehoekjes. Of niet, maar het staat wel heel leuk.