Drie amuses: een geitenkaasballetje met baconkruidenkorst, bruschetta met gerookte paprikasalsa en een gevulde, gegratineerde knoflookchampignon
***
Gele paprikasoep met tijm en bladerdeegcrouton
***
Filodeegtaartje met roomkaas, krokant gebakken pancetta, gekarameliseerde uien en een balsamicostroop
***
Spoom met citroensorbet en cava
***
Hertenbiefstuk met wildjus, knoflookspruitjes, stoofpeertjes en aardappelkerstboom
***
Panna cotta classica met een coulis van rode vruchten en een pistachekletskop
***
Gele paprikasoep met tijm en bladerdeegcrouton
***
Filodeegtaartje met roomkaas, krokant gebakken pancetta, gekarameliseerde uien en een balsamicostroop
***
Spoom met citroensorbet en cava
***
Hertenbiefstuk met wildjus, knoflookspruitjes, stoofpeertjes en aardappelkerstboom
***
Panna cotta classica met een coulis van rode vruchten en een pistachekletskop