Een hele welkome tip, want welke donderdagmiddag wordt er nu niet beter van Nutella? Ik besloot deze croissants ook eens te maken, maar wilde er wel een twist aan geven. Ik had nog dulce de leche in huis, dus ik besloot deze twee te combineren. Beetje zeezout erbij en klaar ben je. Een chocoladeoverload waar je u tegen zegt. Je tandarts is blij met dit recept, zullen we maar zeggen.
Voor 4 croissants
Ingrediƫnten
- 2 blaadjes bladerdeeg, ontdooid
- 4 eetlepels Nutella
- 2 eetlepels dulce de leche
- zeezout naar smaak
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Rol de plakjes bladerdeeg iets groter uit en snijd ze schuin doormidden zodat je vier driehoeken hebt. Besmeer de lange kant met dulce de leche en zeezout. Verdeel hier de Nutella over. Rol het bladerdeeg op tot een croissant.
- Bak de croissants zo’n 12-15 minuten, of tot ze goudbruin en gaar zijn. Even af laten koelen en dan gelijk opeten.