Gezond is het niet, zelfs niet met een flinke schaal sla erbij. Lekker is het wel. Comfort food is het zeker. Morgen maar weer een balansdag.
Bij dit recept, net zoals bij Culinette’s versie, geen hoeveelheden. Pak gewoon zoveel je denkt te willen eten.
Ingrediënten:
- Olijfolie
- 1 ui, fijngesnipperd
- Gekookte aardappels, in blokjes
- Corned beef uit blik, in blokjes gesneden
- Snuf komijnpoeder
- 1 ei
Bereiding:
- Verwarm de olijfolie in de pan en fruit hierin de ui tot goudbruin. Dan de aardappelen toevoegen en ook deze een paar minuten meebakken. Voeg tot slot de corned beef en de komijnpoeder toe en laat dit geheel in een paar minuten een lekker korstje ontwikkelen.
- Bak in een aparte pan een ei. Leg de aardappels op een bord en serveer met het gebakken ei. Wat mij betreft het lekkerst met een goede schep mayo.