1 februari 2013

Snelle eiersalade

Vriendin B. kwam bij mij lunchen. Op zich niks bijzonders, maar omdat ze hoogzwanger is, moest ik toch even een beetje rekening houden met het menu. Want normaal gesproken zorg ik eigenlijk altijd dat er filet americain op tafel staat als er iemand komt lunchen.

In plaats daarvan besloot ik dit keer een lekkere eiersalade op tafel te zetten. Niet moeilijk om te maken maar wel erg lekker en vrij van vreemde smaakstoffen en ander spul dat je niet in een zwanger lijf moet willen hebben. 



Ingrediënten:
  • 6 eieren 
  • 1 klein uitje, fijngesnipperd
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl kerriepoeder
  • 3 eetlepels mayonaise van goede kwaliteit

Bereiding:
  • Kook de eieren hard, zo’n 8 tot 10 minuten. Laat ze afkoelen en pel ze. Prak de eieren met een vork. 
  • Meng de ui, peterselie, knoflookpoeder, kerriepoeder en mayonaise door het ei. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe als de salade niet smeuïg genoeg is. Breng op smaak met zout en peper.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...