5 februari 2013

Appel-bladerdeegtaartjes van Allerhande voor Kids

Advertorial 

Koken is mij met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan stond ik in de keuken om mijn moeder te helpen. Nu ben ik degene die in de keuken staat en hulp krijgt van ijverige kinderhandjes, bijvoorbeeld in groep 6 van de basisschool waar Maartje juf is. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei leuke recepten te vinden die je samen met je kinderen klaar kunt maken. Zoals deze appel-bladerdeegtaartjes. Supersimpel, snel klaar en ideaal om kinderen kennis met de keuken mee te laten maken.





Wil jouw kind ook graag helpen met koken? Leuk! Want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoe leuk kokkerellen is. Vanaf 4 februari kunnen kids de nieuwe keukenmini’s verzamelen. Van een schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Om naar hartenlust keukentje mee te spelen. En met de Allerhande voor (én door) kids kunnen minikoks lekkere gerechtjes helemaal zelf maken.



Op Allerhande voor Kids zijn alle kinderrecepten heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de eerste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De recepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...