23 maart 2016

Lekkere eierrecepten voor Pasen

Pasen neemt tegenwoordig steeds meer Kerstachtige vormen aan. We gaan met zijn allen gourmetten, of hebben een uitgebreide brunch. Net als met Kerst gaat het steeds meer om samenzijn en lekker eten.

Daarom hieronder mijn favoriete eierrecepten. Zodat je iets lekkers op tafel kan zetten voor jezelf of voor anderen dat ook nog eens helemaal binnen het paasthema past. 

Cake in een eitje

Cake in een eitje
Deze cake in een eitje is een echte verrassing. Je verwacht een gekookt ei te krijgen, maar tijdens het pellen ontdek je dat er cake in zit. Een leuke twist in je menu, en helemaal niet moeilijk.

Gevulde eieren
Op welk feestje dan ook, gevulde eieren doen het altijd goed. Volgens mij heeft elke familie er zijn eigen variant van. Dit is de mijne. Voel je vrij om hem naar je eigen smaak aan te passen. Aardappel-makreelsalade met ei

Aardappel-makreelsalade met ei
Deze aardappel-makreelsalade met ei is perfect als het lekker zonnig is buiten. Met frisse smaken en de zoutige makreel heb je een heerlijk gerecht dat zowel prima past bij de brunch als bij een diner. 

Eiercurry met vadouvan
Wil je eens iets anders op je paastafel, dan is deze eiercurry met vadouvan erg lekker. Heel gezond, veel groenten en snel klaar. Lente-achtige egg drop soup met paksoi
Lente-achtige egg drop soup met paksoi
Egg drop soup is een heerlijk licht gerecht met stukjes ei die in de soep gaar zijn geworden. Deze lente-achtige egg drop soup met paksoi is een lekkere variant die het prima doet als licht voorgerecht van een uitgebreide brunch.

Snelle eiersalade
Hou je van klassiekers en wil je snel klaar zijn? Dan is deze snelle eiersalade ideaal. Makkelijk een dag van tevoren te maken en bij iedereen een favoriet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...