31 oktober 2016

Ontbijtpotjes met yoghurt, granola en vruchtencompote

Een goed begin is het halve werk! Maar deze heerlijke ontbijtpotjes zijn zeker geen half werk. Sterker nog, deze ontbijtpotjes zijn een super smaakvol, stevig begin van je dag. Ongeacht of je nu een lange dag hard werken voor de boeg hebt, thuis de hele dag actief bent of een lekker dagje gaat winkelen. Bovendien zien deze potjes er super feestelijk uit en zijn ze zo klaar.

Ik gebruikte in deze potjes de heerlijke yoghurt van La Fermière. Deze yoghurt wordt gemaakt in de prachtige blauwe potjes waarin je ze koopt. De potjes zijn bovendien herbruikbaar, dus je kan er allerlei leuke dingen mee doen. Als vruchtencompote gebruikte ik de rood fruitcompote van Bieze Fris&Fruitig. De granola is in dit geval zelfgemaakt, maar je kan natuurlijk prima een granola uit de winkel gebruiken. Of je gebruikt gewoon havermout. Wat je ook doet, geniet ervan! Voor 1 potje:
  • 140 gram yoghurt
  • 3 eetlepels granola
  • 4 eetlepels vruchtencompote

Bereiding:
  • Doe de helft van de yoghurt in een potje. Doe hier anderhalve lepel vruchtencompote op en de helft van de granola. Herhaal dit, tot je 6 mooie laagjes in het potje hebt. Serveer meteen.

Dit recept bevat producten die zijn opgestuurd door een PR-bureau. Dit is niet van invloed op mijn mening. Ik word niet betaald om over deze producten te schrijven. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...